Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

2017 år trendigaste frisyrer

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-01-10 08:15  |  Lästid: 2 minuter

Simon och Garfunkels klassisk albumbild från skivan Bookends (1968) är typ egentligen allt du behöver veta om årets frisyrtrender. Paul Simons tighta, urklippta frilla och Art Garfunkels fluffiga professorsfrisyr är båda typiska för det hårmode som synts på catwalks världen över. Från punkigt kort till mjuka lockar, vårens frisyrer erbjuder något för alla.

har17

* * *

Den punkiga ska-luggen

En av de enklaste frisyrerna denna vår passar de med avlångt ansikte bäst. Med inspiration från musikgenren ska och Tjernobylsk frisörskonst är den streetiga look helt rätt i vår. Tänk Our Legacy och Liverpoolsk fotbollssupporter så blir det toppen.

har17.lugg

Våt, våtare, våtast

En riktigt snuskig 2006-kotelettfrisyr är helt rätt i vår. Tänk Snabba Cash eller American Psycho och jobba igenom håret ordentligt med hinkvis med produkter.

har17.wetty

Snaggat!

Våga snagg! Hos modehus som Dior och smalare märken som Gosha Rubchinskiy syns rakade huvuden titt som tätt och bevisar att en icke-existerande frisyr är vårens absolut hetaste. Svenska illustratören och modellen Cajsa Wessberg har tagit modevärlden med storm med sitt sexiga huvud och om hon vågar göra sig av med ett så kvinnligt kodat attribut som långt hår borde väl du också våga?

har17.snagg

Mellanlångt rufs

90-talsskejtare, surfer dudes eller rebelliskt 60-tal. Referenserna till vårens halvlånga frisyr är många och väl förankrade i hårhistorian. En "I don't care"-attityd är nödvändigt för detta bedhead. Snyggast är Axel Arigato nedan till höger, mjukt och rufsigt.

har17.messy
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:04