Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

14 läskigt bra halloweenkostymer

Halloween kan vara dubbel skräck för många, höga krav på genomtänkta outfits och en känsla av att inte vara sig själv lamslår många. Personligen är jag en teaterapa och älskar att klä ut mig, ju mer avancerat desto bättre. Här nedan listar jag mina favoriter och några andra förslag, perfekt för alla, oavsett om du _HATAR_ maskerad eller tycker att det är det bästa som finns.

Patrick Bateman

Christian Bales karaktär från American Psycho är fruktansvärt bra. Rocka kritstrecksrandig kostym, hänglsen, yxa och blod. För den som inte orkar kladdigt teaterblod går en genomskinlig regnrock över kostymen lika bra.

Annons

1205_39477272746_3721_n

 

Businessman Zombie

Har fantasin tagit slut? Eller kom inbjudan sent? Lugn. Biznizman zombie räddar dig. Svart kostym, vitt smink, blod och lite spindelväv kommer du långt med. Foto: Alexander Dahl

389562_10150436019346605_1587352194_n

 

Dia de los muertos

Har du mer tid, smink och ork? Då är den mexikanska högtiden De dödas dag något för dig. Youtube är fullt med tutorials för den händige. Eller så kan man köra min enklare variant nedan. Bäst blir det om du lyckas övertala en vän eller flera, varför inte starta ett mariachiband?

IMG_2831

 

Alex från A Clockwork Orange

Nog för att denna outfit är tröttsamt uttjatad men den är banne mig bekväm. Vitt på vitt på vitt, lite mascara och en jockstrap och du är hemma. Glöm inte plommonstopet och ett stort glas mjölk.

544962_10151082924176722_284773743_n

 

Donatella Versace

Vill du göra ett bestående intryck på maskeraden? Go full retard och kör drag. Dock kan jag rapportera såhär i efterhand efter att ha provat drag (för första och sista gången), det är jävligt jobbigt. Klackar, tejpad k*k, polyesterperuk och strumpbyxor gör dig inte direkt avslappnad och bekväm. Men när ens bästis har födelsedagsfest med temat Donatella Versace, vad gör man inte?

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Walter White

Är du en medelålders man är Walter White från Breaking Bad det ultimata för dig. Grön skjorta, små kalsonger och mockasiner är det enda du behöver. Skippa pistolen förslagsvis.

enhanced-buzz-31147-1381458783-19

 

Pablo Escobar

Med en stormönstrad skjorta, lite vetemjöl under näsan och en grymt hånflin blir du drogkungen Pablo Escobar. Försök att hålla dig ifrån att ge de andra gästerna valet mellan bly och silver. Bygga hellre en skola.

7e705076d9

 

Steve Jobs

Polo, pappas jeans och grå sneakers. Så enkelt. Så bra.

stevejobs

 

Donald Trump

Läskigare blir det knappt. Illasittande kostym (huuu), polyesterslips (aaaahhhh) och tunn tupé (noooo) skapar effektivt en outfit som får alla att gråta. Gör looken minnesvärd genom att gå runt och skrika ”IMMIGRATION!!! WE HAVE TO MAKE AMERICA GREAT AGAIN!!!”.

Trump-Kissing

 

Marky Mark

Den manliga motsvarigheten till sexy nurse/sexy fireman osv. Denna outfit fungerar också bra som Paradise Hotel-deltagare. En ordentlig spraytan och magrutor så är du hemma.

27648_MWAHLBERG04_122_554lo

 

Andy Warhol

Med en golvmopp på huvudet, svart polo, raybans och skinnjacka blir du Warhol på nolltid. Kom ihåg att agera inåtvänd och akta dig för arga feminister som heter Valerie.

B945H6 Andy Warhol, artist, portrait, himself, white background

 

 

För den modeintresserade har de senaste säsongerna bjudit på drösvis av inspiration.

Rick ‘Dick’ Owens

Om du har en löspenis hemma (eller är modig) är Rick Owens AW15-visning kanske något för dig. Ett stort svart skynke, kängor och.. inget mer. Let your body talk så att säga.

PARIS, FRANCE - JANUARY 22: (EDITOR'S NOTE: Image contains Nudity) A model walks the runway during the Rick Owens Menswear Fall/Winter 2015-2016 show at Palais de Tokyo as part of Paris Fashion Week on January 22, 2015 in Paris, France. (Photo by Kristy Sparow/Getty Images)

 

Yeezy

Alltså. Vet inte ens var jag ska börja med detta. Vill du vara tuff Kanye West-kille i fula kläder kan du kolla på Yeezy. Klipp sönder något grått, blanda med beige och ta på dig foträta pensionärsskor. Om du hoppar över duschen några dagar, fulländar du looken och kan lika gärna var en statist i The Walking Dead eller The Road.

yeezy-3

 

Gucci

Guccis AW15-kollektion bjöd på en modernt mjuk man. En liten väst, chiffongblus (obs obligatorisk rosett) och vida byxor. Hela looken hittar du på Myrorna för under hundralappen.

menswear-gucci-fall-2015-look-01

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar