Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

5 extremt välgroomade killar på Instagram

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-03-10 08:00  |  Lästid: 3 minuter

En finne, en italienare och en korean gick in på en bar… Nä, inte riktigt, men hade jag varit klämkäck kanske jag hade börjat inlägget så, eller med någon banal liknelse om att ”there’s something in the water” i resten av världen. När det gäller groominggurus/hudvårdsnördar för oss killar att se upp till är utbudet rätt så skralt på sociala medier. Visst, vi har Adam Gallagher, David Beckham och Scott Eastwood guu, ge mig något som utmanar normen lite mer? Här har jag samlat fem av mina mest välgroomade grabbar från flödet.

@marchettisimone

Italians do it better osv. Allas streetstylefavorit bär upp spets, nät och andra kvinnligt kodade accessoarer bättre än vilket brud som helst. Den matta hyn, välansade skägget och italienska sängkammarblicken borde vara skäl nog att följa Simone.

@jirkavinse

Finlands bäst klädda AD och vagabond har norra Europas vitaste tänder och bästa hy. En instafavorit tack vare sina ”real life paintings” av Disneykaraktärer. Hans instastories med bleka vyer över Helsingfors och cirka 247034 boomerangs med tunga(?!) dagligen gör det inte sämre.

@fabianhart

Fabian Hart är min absoluta #skinenvy. Med ett orimligt glow ser han ständigt ut att ha gjort ett lätt jogg från barberarstolen, över Alexanderplatz och in på en Calvin Klein-plåtning. Den absurt jämna hudtonen och nästan död-fisk-lika blicken både lockar och skrämmer. En slags modern, tysk Tom of Finland, fast i 90-talskläder.

@sangwo0

Sydkoreanske och londonbosatte supermodellen Sang Woo Kim har svassat nedför Dolces och Burberrys catwalks, gjort otaliga kampanjer och smält många tonårshjärtan med sin vassa blick. De rakbladsvassa käkbenen och den grunge-romantiska klädstilen bara ökar hans star quality. Och kolla hyn. Guu.

@marcosfecchino

En av kanske världens mest välklädda/välgroomade/vältränade man? Bosatt i New York är denna modeplåtnings-produktionskille ett måste i flödet; hans hy är perfekt, resorna ger maximal wanderlust och det är något i hans ständigt plågade uttryck som ger en filmisk dimension.

@axlejozeph

Denne storögde fransman erbjuder inte bara ett välcurerat (curated? kurerat?, äh ni fattar), galleri utan och också orimligt mycket #thinspo och snygga outfits. Med sydeuropeisk dramatik tecknar han ljusets stad som en ofta folktom men vacker plats.

Läs också!

Effektiva lösningar mot pormaskar

I groomingredaktörens badrumsskåp

Allt du vill veta om sheetmasks

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-03-10 11:10