Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

7 bra saker just nu

Ofta önskar man att det fanns en dag mellan lördag och söndag, en dag då man fick vila och slapp festa/tvätta/städa/shoppa. Om du, som jag, är en helg-junkie har jag 7 tips för att uthärda helgen!

 

Roxy Music + Bryan Ferry

Sist på bollen, visst, men låtarna More Than This och Angel Eyes är kanske världens bästa låtar. Som en taxiresa efter en utekväll när man desperat väntar på svar på det där fyllesmset man skickat, eller introt till en vårdag i maj. Att Bryan klär sig magiskt och var ihop med supermodellen Jerry Hall gör det inte sämre!

Annons

bra7

Auktionstipset

Min kompis Leo och hans kompis Lisa har startat alla hipsters våtaste dröm. På siten Auktionstipset.se samlar de det bästa från alla auktionssajter. Bukowskis Market, Lauritz osv. Oavsett om du är på jakt efter en 70-talsstol till hallen eller en Memphislampa till sovrummet är detta platsen för dig. Det går knappt att beskriva med ord, in och titta!

bra1

Fendi – Peekaboo

Fendis skitsura väskor är slutsålda nästan överallt (vilket är sjukt eftersom de är hiskeligt dyra). Bättre väska får man dock leta efter, tänk att åka till jobbet/skolan med en sådan här, som ett långfinger till alla medpassagerare som trängs och lyssnar på trance lite för högt på måndagsmorgonen.

bra5

Ettrumtill

Katarina Matsson är redaktör på ELLE Decorations och driver världens bästa inredningsblogg. Hennes lägenhet är ett paradis som badar i ljus. Hon blandar gammalt och nytt på ett magiskt sätt och kan alla inredningstrender långt innan vi vanliga dödliga gör det.

bra2

3 gröna favoriter

Grönt är onekligen skönt. Som jag skrivit om tidigare är kombinationen blått, grönt och denim vårens hetaste trend, satsa på en grön överdel. Här är mina favoriter.

bra3

Skjorta, 1 695 kr, Acne Studios, Tröja, 399 kr, H&M, Jacka, 1 350 kr, COS

 

Sandras nya blogg

De flesta känner ju till Sandra, aka Niotillfem. Nu har hon bytt bloggportal och bloggar för metro! Kika in och förundras över hur mycket pasta en människa kan äta. Sen ska ni ju såklart njuta av bilder från alla våra feta fester. Som denna nedan där jag våldskramar Elsa.

bra4

The Dreamers

En av mina absoluta favoritfilmer är denna skeva Bertolucci-film. Sex, vin, Paris och dekadens i perfekt mix. Se den när ni är bakfulla på söndag. Hett tips, i dubbel bemärkelse.

bra6

 

Some tips to get through the weekend!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar