Hoppa till innehåll

Acne Studios öppnar nytt koncept på NK

Acne Studios har öppnat en ny och större butik på Nordiska Kompaniet i Stockholm. I samarbete med brittiska möbelkonstnären Max Lamb har butiken inretts i Acnes klassiska fulsnygga estetik där rostfritt stål, exklusiva mattor och futuristiska ljusinstallationer. Acne Studios har funnits på NK sedan 2011 men utvidgar nu. Öppningen följer öppningarna av butiker i Melbourne, … Continued

Acne Studios har öppnat en ny och större butik på Nordiska Kompaniet i Stockholm. I samarbete med brittiska möbelkonstnären Max Lamb har butiken inretts i Acnes klassiska fulsnygga estetik där rostfritt stål, exklusiva mattor och futuristiska ljusinstallationer. Acne Studios har funnits på NK sedan 2011 men utvidgar nu. Öppningen följer öppningarna av butiker i Melbourne, Hong Kong och Los Angeles. Deras butiker är ett under av konstighet, i Köpenhamn vandrar man i små labyrinter, i Paris är Marais-butiken i nivåer med kritiskt granskande butikspersonal och i flaggskeppsbutiken på Norrmalmstorg tävlar kläderna med ett tungt historiskt arv (det var här Norrmalmstorgsdramat utspelade sig).

Skärmavbild 2015-03-10 kl. 09.55.08

Acnes brevpapper är to die for. Att få handskrivna inbjudningar är inte fy skam det heller!

2

Kliniskt och skulpturalt är ofta ledorden i Acnes butiker.

4

3

Acne Studios are opening a new concept store at a department store in Stockholm!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.