Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Aesop: The Intrepid Gent

Aesop har nyligen lanserat en serie presentkit för oss killar, de har döpt dessa till Pursuit of Passion och ska skildra framstående naturforskare och deras bidrag till historien. Jag har provat The Intrepid Gent som är döpt efter den skotske fältläkaren Andrew Leith Adams. Så flott med historia till sin hudvård! Jag har länge varit ett fan av Aesop då deras produkter är snygga (så viktigt), luktar *vuxet naturligt* och är milda. I den lilla lådan hittar du: 

Annons

Coriander Seed Body Cleanser 200 ml: Rengöring från topp till tå.

Fabulous Face Cleanser 100 ml: Ännu oprovad för min del, jag använder för tillfället denna rengöring från Aesop.

Moroccan Neroli Post-Shave Lotion 60 ml: En av mina favoriter i badrummet då den lätta krämen går in i huden snabbt och är mycket tacksam att applicera på nyrakad hy. 

Att jag gillar Moroccan Neroli Post-Shave Lotion har jag skrivit om tidigare, det inlägget läser du här!

DSCF0138

DSCF0139

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar