Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Beijer & Broströms Bryderier – Hur fan lyckas man med växter?

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-06-03 08:00  |  Lästid: < 1 minut
F1010023

Idag är det fredag och juni, alltså sommar, på riktigt! Mitt bästa fredagstips jag kan ge er är att lyssna på veckans avsnitt av Beijer & Broströms Bryderier! I detta avsnitt pratar jag och Sandra om växter, något som jag, om jag får säga det själv, är bra på. Vi diskuterar borgerliga växter, budgettips och hur man sköter om sina växter, vill ni veta mer? Ja, in och lyssna då!

Ni hittar oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier.
Här är en RSS till er med Android och HÄR finns vi för dig som använder Acast.

Skärmavbild 2015-02-05 kl. 20.20.57

Vi pratar också om mina gröna fingrar och min största insta-fame, mina växter. Här nedan är länkarna till min (typ?) mest lästa och delade inlägg, odlingsinläggen! Enjoy!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-23 11:22