Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Bli en mästerfotograf i sociala medier

Sponsrat av Scandinavian Photo

Skärmavbild 2015-04-21 kl. 15.54.05

Jag är så lyckligt lottad som får jobba kreativt med det jag vill, inte sitta och uggla bakom ett skrivbord och vända papper. Att göra stilleben har blivit min grej och enligt många är jag ”the go to guy” för detta, vilken ynnest! Med kunder som Elle, Kungahuset och Nike i bagaget har jag fått in rutinen för stilleben och det kreativa arbetet. Därför frågade Scandinavian Photo mig om mina absolut bästa tips för att göra flatlays och stilleben, visst sa jag, här kommer dom! Förutom jag har de frågat Frida Ramstedt bakom Sveriges största inredningsblogg trendenser.se, fotobloggaren Elin Kero och andra superproffsiga människor med stenkoll på foto.

Annons

Så om du blir uttråkad på stranden, sommarjobbet eller i hängmattan är denna mobila minikurs perfekt för dig. Förutom drösvis med inspiration får du lära dig fota i mörker, hantera ljus och lära dig vilka vinklar som funkar. Kursen kostar 0 kr och du hittar den HÄR!

IMG_6889

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar