Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Cheap Monday x Borrowed Jeans

che.3

Alla har vi, eller ÄR, den där vännen som rotar igenom sina kompisars garderober och snor alla favoritplagg. Dock gillar man ju att raida deras garderober också. I gymnasiet hade jag en kompis som hetter Asta, hennes Cheap Mondayjeans var storlek 25 eller 26 och perfekta för mig som ville ha SNORTIGHTA jeans. Jag lånade gärna och ofta dessa jeans, även om problemet var att de var 4 storlekar större när Asta fick tillbaka dem. Så kan det gå dock.

Annons

Cheap Monday frågade om jag ville styla två par jeans inspirerad av de motvilliga utlånarna och de generösa, garderobernas Moder Teresa som med stor glädje lånar ut favoritjeansen. Jag valde ett par klassiska höga blåjeans med Marlon Brando-känsla samt ett par klassiska svarta brallor. På Cheap Mondays sajt www.cheapmonday.com/borrowedjeans kan du läsa den långa intervjun samt se de fantastiska bilderna som Beata Holmgren har tagit!

De andra på sajten ovan är magiska fotografen Frida Vega Salomonsson och Cheap Mondays jeansdesigner Carl Malmgren! Så klicka in och bli inspirerad av vilka jeans DU ska sno härnäst!

che.7

che.1
En klassisk blå jeansbralla! Perfekt till svart jeanjacka och grå sweatshirt.
che.2
 che.4
 
www.cheapmonday.com/borrowedjeans
Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar