Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

De som säger att tiden läker alla sår ljuger – fan vad de ljuger

För en tid sedan blev jag kontaktad av Emmy Rasper, hon har den fantastiska podden Psyket på P3 där hon intervjuar människor om deras psykiska tillstånd. I säsongsavslutningen intervjuade hon mig om psykisk ohälsa och suicid då min mamma tog sitt liv i mars 2014. Om detta har jag pratat många gånger men aldrig blivit intervjuad, på djupet, som denna gång.

Annons

10366081_10203714718206351_7036647416204216167_n

Min mammas bortgång har kommit att prägla mitt liv något oändligt. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne och sorgen har blivit en slags följeslagare. För sorg är något konstant, det är inget som försvinner och de som säger att tiden läker alla sår ljuger, fyfan vad de ljuger.

 

Det skulle göra mig så oerhört tacksam om folk ville lyssna, så att vi kan prata om det, få till stånd en förändring.

 

–> HÄR lyssnar du på säsongsavslutningen av Psyket.

–> Här kan du läsa mina första tankar kring min mammas bortgång.

 

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar