Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

En dag som modeassistent

Många undrar vad jag egentligen gör som modeassistent, hur en dag ser ut och om det är så glammigt som alla säger. Det är det icke, även om vi får göra massor av fantastiska saker och träffa otroliga människor! Här nedan får ni se hur en dag förra veckan såg ut, allt från stillebenfix och trix till intervjuer och bärande av massa påsar.

Annons

IMG_2364

Vaknade alldeles för tidigt och gick upp för att göra ett stilleben, morgonljuset är det bästa ljuset och gör att allt blir lite skarpare. Här är världens snyggaste teburkar, ett samarbete mellan Marcus Samuelsson och Harney & Sons.

IMG_2366

Dammade av mitt livs dyraste köp, mina favoritskor från Prada dagen till ära. Jag skulle nämligen göra en intervju för ELLE.se på Grand Hotel och ville vara flott!

IMG_2375

Promenerade förbi Humlan påväg till dagens första möte, där var höstblommorna asbra och gick i allt från blodrött till kryddigt senapsgult.

IMG_2342

Jag gick till NK! Dom hade avtäckning på sin höstmodevisning som i år var digital och på temat drömmar. Psykadeliskt värre.

IMG_2346

Sen kikade vi in på Filippa Ks nya butik som var klädd i grågrön marmor, en inredingsdröm som hette duga.

IMG_2356

Efter att ha gått till kontoret, svarat på mail och packat påsar gav jag mig ut på stan igen. Dagen innan hade jag plåtat mitt första jobb för ELLE! Yay! Det var stilleben som ni kommer se i novembernumret. Jag gick till Engelbert, stans mest exklusiva juvelerare för att lämna tillbaka dyra smycken jag hade lånat. Där inne var det som ett Madmenkontor med träpaneler och ädelstenar bakom bepansrat glas.

IMG_2355

Eh? Ja tack!

IMG_2385

Väl tillbaka på kontoret fortsatte jag med returer av smycken och klockor. Här är två skönheter från Raymond Weil. Ser ni hur snygg klockan till höger är? Vill aldrig släppa ifrån mig den! Tyvärr är det ju inte så att vi FÅR allt vi plåtar tidningen, även om man ibland skulle önska att man drunknade i dyra klockor och italienska läderskor. Kläder och smycken åker tillbaka till deras kontor för att sen lånas ut till någon annan tidning.

IMG_2392

Sen var dagen nästan slut och jag promenerade bort mot Grand Hotel! Förbi den mystiska ingången till Musikaliska.

IMG_2393

…In i Cadierbaren där jag drack en sur kopp te för 59:- och intervjuade en brasiliansk delegation med bloggare och designers som var på besök i Sverige för att bygga broar mellan våra två fantastiska länder. En hel intervju kommer snart på elle.se!

IMG_2404

 

Färgstarka brudar utanför Grand!

Sen var den dagen slut!

A day as an fashion assistant!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar