Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Festgarderoben i 3 delar

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-05-25 09:27  |  Lästid: < 1 minut

Förra veckan var det fullt med fest och bjudning. Modestockholm slog på stora trumman och firade såväl Sveriges bäst klädda man som mäktigast inom herrmode och nya Haymarket Scandic. Hel och ren, bra passform och bekvämlighet är A och O för mig när jag går på fest. Trånga skjortor och hårt knutna slipsar gör festen mer till en pina. Såhär såg jag ut!

OSS2605-700x1049-1

På Cafés fest rockade jag svart smoking från Oscar Jacobson, brun t-shirt från Tiger of Sweden samt loafers från Gucci.

26

King höll hov på Operakällaren och jag bar kostym från COS, japansk vintageskjorta och loafers från GH Bass.

22

När Haymarket invigdes tröt inspirationen och jag valde blå kostym med randig tröja från Filippa K. Jimmy var som alltid magiskt klädd i somrigt blå kashmirkostym från Oscar Jacobson.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-23 11:22