Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Genväg till perfekt hy

OK, jag är hooked. Cirka 3000 hudvårdsnördar och proffs har tipsat om Paulas Choice och jag är beredd att stämma in i jubelkören. Paulas Choice känns som det kanske ärligaste märket på hudvårdsmarknaden? Förutom ordbok för ingredienser har de även en Beautypedia, ett uppslagsverk med praktiskt taget alla produkter i världen som rankas, röstas och rannsaknas efter eventuell djurtestning och ingredienser.

Annons

BHA (Beta Hydroxy Acid) är salicylsyra och perfekt för problemhy om du har finnar, fet hy, pigmentfläckar och fina linjer. Visst, det skriver jag om de flesta produkter men när det gäller denna har jag genuint sett resultat, mindre finnar och slätare hy. Den återfuktande hydrating treatment-masken fungerar lika bra som en 20-min-mask och som fetare nattkräm. Oerhört dryg och perfekt på känslig hy och hy med eksem.

Visserligen har Paulas Choice en egen herrserie, PC4, men det är ett vetenskapligt faktum att det inte är någon större skillnad på huden hos killar och tjejer. Dessa produkter är i en dyrare prisklass men håller en halv evighet och jag kan lova resultat. Alltså, LOVAR. Den 2%-iga BHA-syran använder jag dagligen. Efter rengöring skvätter jag lite på en bomullspad och drar över ansiktet.

 

Skin Perfecting 2% BHA, 369 kr, Paulas Choice

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, 269 kr, Paulas Choice

nytt.kop - 3 (1)

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar