Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Grooming 2.0

 

Ok, jag är en simpel groomare som ibland har svårt med syror, masker, toning och framförallt maskiner. Just elektriska apparater i ansiktet är kanske inte det första man tänker på när man tänker grooming men för ett antal veckorna sen fick jag prova en Clarisonic, apparaten som genuint älskats av Natalie Portman och Oprah. Oftast när man hör om apparater, typ ”Ab Tronic – få ett sjukt sexpack på fem minuter!”, men jag kan genuint säga att min hy blivit bättre när jag använt den innan rakning, ca 2/3 gånger i veckan! Jag har känslig hy och när jag rakar mig dagligen blir den ännu känsligare och jag får lätt inväxta hår och röda utslag, kolla själva (tryck på bilden så blir den större):

Annons

Innan:

IMG_5169

 

Efter:

 

IMG_9865

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar