Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Gustavs guide till Los Angeles

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-10-26 10:48  |  Lästid: 2 minuter

Änglarnas stad är om möjligt lika omskriven som Paris och New York. Los Angeles charm återfinns i kändisfascination, kallpressade juicer, dekadenta Bret Easton Ellis-romaner med silikonbröst och kokain samt typ Pretty Woman? För mig som förstagångsbesökare och oskuld på den amerikanska västkusten, var det ett oerhört fascinerande och inte helt friktionsfritt möte. Du behöver definitivt bil, även om Uber är billigt, du kan inte gå någonstans och gör du det tror folk att du är hemlös… Men här kommer i alla fall mina bästa tips från LA. Shopping, mat och stadsdelar!

 

Processed with VSCO with 7 preset

 

  • Runyon Canyon och hajker

Att “go on a hike” är väldigt LA och betyder egentligen att ta en promenad, fast upp för en jobbig kulle. Klä dig i dina snyggaste träningskläder och dyra solglasögon för att matcha LA-borna. Tre bra hajker är Hollywoodskylten, Runyon Canyon eller Griffith Observatory.

Processed with VSCO with 7 preset
  • Silver Lake

Silver Lake är LA:s motsvarighet till Södermalm fast cirka 1000% större och mer utspritt. Kika på vintage på Ragg Mopp Vintage, drick supertrendigt kaffe på Intelligentsia, båda på Sunset Boulevard. Runt hörnet ligger Moon Juice där du kan få juice baserat på typ stjärntecken och hårfärg. Kolla även upp Kathryn Bailey Studio och Claire V för cool inredning och snygga accessoarer som ligger på Micheltorena Street.

shopping.LA

Vas, Kathryn Bentley & sweatshirt, Claire V.

  • The Black Cat

Ett annat vattenhål i Silver Lake är The Black Cat. Den murrigt inredda resturangen är som en portal till en engelsk herrklubb och serverar uppdaterad pub-mat, typ. Hamburgare med tonfisk, burrata, grönkålssallad etc. Värt ett besök.

Processed with VSCO with acg preset
  • WeHo

WeHo, eller West Hollywood som det heter, är ett måste i LA. Här spanar du kändisar och glor avundsjukt på extremt vältränade män och kvinnor med yogamattor eller chihuahuaor under armen. Gå längs Melrose och kolla in A.P.C, ta en bild mot Paul Smiths rosa fasad eller ät lunch på Fred Segal. När vi var där satt vi bredvid Calvin Klein, hur sjukt? Sväng förbi Opening Ceremony för limiterade japanska grejer och tumblr-vänliga kepsar.

shoppingLA2

Rock, Paul Smith & kruka, Opening Ceremony

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar