Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Höstens 5 viktigaste trender (och plaggen att köpa nu)!

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-09-26 08:30  |  Lästid: 3 minuter

Hösten är officiellt här med allt vad det innebär, skola, förkylning och stickade tröjor. Här försöker jag bena ut några av de mest överkomliga trenderna och vad du bör bära till. Printa ut och sätt på kylskåpet!

1. Bombad!

Bombarjackan är definitivt höstens och vinterns trendigaste ytterplagg. Den ultimata bombarjackan är den i sammet, med broderier som hos Dries van Noten. Den som inte har råd att lägga en halv årslön på en jacka kan dock hålla trendnivån med en klassisk MA1-bomber.

bomb

Grön, 1 440 kr, Alpha Industries & Blå, 499 kr, H&M

bomb2

2. Klipp och klistra

Alla minns syslöjden från mellanstadiet, garnnystan som rullade ut över hela golvet och någon som satte sig på en nål eller sydde sig i fingret med symaskinen (kanske därför man hade körkort??). Hos Prada och Acne syns denna hemstickade trend tydligast med patchwork  och lurviga tröjor som för tankarna till våra jättesnälla/extremt elaka syslöjdlärare.

craft

Rock, 8 495 kr, Acne Studios & Skjorta, 2 300 kr, Wooster+Lardini

craft2

 

3. Zippat och klart

Om du bara ska köpa ett plagg i höst är det definitivt den klassiska tracksuit-jackan. Under rocken och över skjortan bärs denna sportiga klassiker bäst. För mer inspiration, se Burberrys visning. Magi.

track1

Svartvit, 700 kr, Adidas & Grön, 4 700 kr, Burberry

track2

4. Rosa

Att riktiga män och brats anno 2004 bär rosa är lika självklart som  Zlatans attityd. Nedan ser vi två exempel på hur man bäst bär det hösten 2016. Färgexplosion med grönt eller avskalat streetigt. De ultimata komplementfärgerna är brunt, grått beige, tro’t eller ej.

rosa1

Sweatshirt, 300 kr, Weekday & Skjorta, 249 kr, H&M

rosa2

5. Halsad

Att halsduken är het i höst är kanske inte direkt en nyhet men scarfens intåg på herrmodescenen är det däremot. Från indiekillarnas små scarfs till de franska poeternas långa släpande dito, i höst ser vi alla modeller och varianter.

scarf1

Gråvitt, 2 900 kr, Hope & Grönt, 1 800 kr, Zadig & Voltaire

scarf2

6. Inrutat

Ett inrutat liv må vara tråkigt men överfört på höstens garderob blir det stiligt. Satsa på en grövre rutig skjorta och bar en krispig vit t-shirt under.

rut1

Grön skjorta, 349 kr, River Island & Blå skjorta, 1 099 kr, Gant

rut2

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar