Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Hudvårdstrenden vi googlar 2017!

Det är sant som det är sagt på internet! Enligt en undersökning/någon statistik (jag läste det någonstans men har tappat bort länken, ni får ta mig på mitt ord, gör det bara) googlar alla hudvårds och skönhetsnördar på en särskild sak detta år. Allt som har att göra med masker! Ni som följer mig på sociala medier vet att jag älskar masker, stora, små, svindyra, hemmagjorda, svenska, koreanska osv. Jag har provat mig igenom hundratals och har hittat ett rejält antal som vet vad de gör. Här är mina bästa inlägg på temat MASKER!

 * * *

Snigelslem, bigift & moderkaka – koreanska supermasker

ALLT du vill veta om sheetmasks

Porta pormaskarna – bästa maskerna just nu

Fånga fukten – nio nice nattkrämer

Världens bästa ansiktsmasker för alla hudtyper

Annons

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar