Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Kickstarta ansiktet med koreansk ansiktsmasker!

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-02-03 08:30  |  Lästid: 2 minuter

Att koreansk hudvård är det senaste i Sverige är det ingen talan om. Deras gulliga förpackningar och effektiva ingredienser är bara för mycket för de kunderna som blir som galna!

Två märken man bör ha koll på är Too Cool For School och Skinfood, båda har precis lanserats på den svenska marknaden, via Sephora. Too Cool For Schools motto är att regeler är till för att brytas – riktigt hur det appliceras på hudvård förstår jag inte? Dock kanske det är en smula ovanligt att göra produkter med ägg i? Skinfood å andra sidan satsar mer på hållbar utveckling med naturliga och ätbara ingredienser, nyckeln till bra hudvård finns i vår närhet!

Här är tre produkter som kickstartar vintertrött hy!

5-i-1 fuktkräm, 315 kr, Too Cool For School

Ägg, ägg,ägg! Den mångsidiga ansiktskrämen är tänkt att ersätta halva ditt badrum! Med kollagenfibrer, äggvita och exktrakt från äggula ska denna öka elasticiteten i hyn, gör dig tightare och piggare. Nog för att den enligt tillverkaren ska ersätta "toner, serum, ögonkräm och leave-on mask" men jag behåller den som enbart en fuktkräm.

Rismask, 150 kr, Skinfood/Sephora

Den milda rismasken arbetar exfolierande såväl som antiinflammatoriskt. Med ris från ingenmansland mellan Nord- och Sydkorea(!!) är detta en protein- och vitaminrik mask som passar perfekt för de med känslig hy.

Citronmask, 130 kr, Skinfood/Sephora

Även citronmasken är en vitaminrik historia även om jag inte är överdrivet imponerad av resultatet. Visst, du kände dig lite fräsch och pigg men den syntetiska känslan var inte mycket att hurra för.

gustavsgrooming - 1 (1)

Läs mer om koreansk skönhet:

Gustav testar moderkaka, bigift och snigelsekret!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:04