Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

LM Ericssons väg

Spenderade helgen orakad, min skäggparanoia börjar lägga sig och jag vågar oftare visa mig orakad på stan, yay! Invigde mina nya skor och blandade upp med gamla klassiker. Den första december bjöd på sol och jag fick tillfälle att ha på mig mina nya solglasögon från Burberry Prorsum!

Annons

Jacka – H&M

Jeans – Weekday

Tröja – H&M

Solisar – Burberry Prorsum

Rygga – Filippa K

Skor – Prada

IMG_0703

IMG_0705 IMG_0707 IMG_0708 IMG_0712 IMG_0723 IMG_0726

 

What I wore yesterday! A black mix of italian, british and a lot of swedish of course! Wore my new Pradas and my brand new sunnies from Burberry Prorsum!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar