Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Lyxig hudvård, skejtkillar och snäckskal

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-01-17 08:56  |  Lästid: 2 minuter

 

2017 har anlänt och med det kommer en stor dos inspiration, trots kyla och lätt övervikt från julbordet. Museer öppnar nya utställningar, butikerna fylls på med schyssta kläder och nya böcker kommer ut. Här kommer några saker jag gillar just nu!

Vassa accessoarer

I år hänger streetmodet kvar på många sätt. Helst ska det blandas upp med preppy plagg, tänk vid kostymbyxa, t-shirt, keps och magväska. Filippa K imponerar ständigt med sina svala accessoarer och det är inget undantag denna vår. Kolla magväskan, HUR snygg. Den ska jag lägga vantarna på i vår.

filippa17

 

Yippie för Yüli

Hetast på hudvårdsscenen just nu är amerikanska Yüli. Deras filosofi är att göra naturlig, miljövänlig hudvård som för vetenskapen framåt. På andra sidan atlanten är man redan stora fans men de är fortfarande relativt anonyma.

Pure mask, 1 139 kr, Yüli

Mr. Incredible shave oil, 989 kr, Yüli

Halycon cleanser, 729 kr, Yüli

yuli17

 

Färglad skejtare!

MSGMs vårkollektion är precis sådär lagom street, preppy och bekväm som jag vill ha det. Herrmodet har de senaste säsongerna sett mer och mer ”garderobskollektioner” á la Gucci, snygga plagg, ihopsatta på ett snyggt sätt, om det makes sense.

msgm17

Maffiga mustascher 

Tom Selleck och Burt Reynolds borde vara allas inspiration för en maffig mustasch. För våren planerar jag att bli sjukt smal och ha världens största musche, tänker att det är ett vinnande koncept.

musche

Snäckskal och pinnar

Modeveckan i Milano är i full gång och när Prada visade var det i sann Wes Andersonsk stil. Läder, päls, bredspårig diarrébrun manchester och halsband med snäckskal.

prada

 

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar