Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

MBFW 1

Stockholms modevecka har startat! Trots snålblåst, ett evigt rännande och massa tjejkläder har dagen gett mig hopp om den kommande hösten! På herrsidan har dagens höjdpunkter varit Whyred och J.Lindeberg där den senare levererade stort och tog sig upp till en förstaplats på listan över dagens bästa visningar!

Annons

 

IMG_2768

 

Whyred bjöd på en semi-revolutionär visning med färgstänkta plagg, läderjackor och halvt dolda ansikten.

 

IMG_2799

Alltså, dagens guldstjärna går ändå till Ann Sofie Back. Hennes visning var bara för genial, modeller med rosamålade ansikten och Nike-sockeplast rockade Skepssholmskyrkan. Om jag vore en smula mer pretentiös skulle jag säga att ”visingen var en slags kommentar på vår tids kändisfixering och besatthet av att vara i fokus. Modellerna travade runt som fullblodshästar i en manege och tävlade om publikens uppmärksamhet till ljudet av kameraklick och blixtar.” Men det skulle jag aldrig säga.

 

IMG_2847

 

Traditionsenligt gick J.Lindeberg all in och satsade allt på läder, päls och accessoarer. Den lyxiga kollektionen var som blandning av dyr läderbög, Danny Zuko och välklädd Milanesare med förkärlek för franska märken. Skinnjackor blandades friskt med dressade kostymbyxor, myggjagare och Pradadoftande väskor och ryggsäckar i svart nylon. En Lanvin-esque elegans som sällan skådats i Stockholm, starkt JL!

 

IMG_2926 IMG_2899 IMG_2918 IMG_2913 IMG_2905

 

First day at MBFW! Best in Show were Whyred, Back and J.Lindeberg. The latter made a huge impact with their luxurious leather themed show that smelled italian eleganza mixed with nordic tailoring and a lot of pimpin’ furrrr!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar