Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Move Your Lee!

lee.spons

Inlägget är sponsrat av Lee.

Nu sjunger indiansommaren sin sista refräng och t-shirt byts mot skjorta och stickad tröja. Lee undrade om jag vill prova deras nya jeans Rider och prova att röra mig i dom lite. På instagram (där jag heter @gustavbrostrom) har jag gjort en video där jag twerkar, bara det är ju kul. In och kolla! Alla Lee-plagg jag har på mig nedan går att köpa på MQ och mq.se.

Annons

 

lee.spons

Min första look är en gulsvart historia med Gucciflört, skjorta och jeans från Lee.

lee2

lee1

* * *

Andra looken är mer preppy med en gammal kavajhistoria från COS, liknande finns i butik nu. Jeansen är perfekt gråblå och kommer bli fina med gröna plagg i höst!

lee4

lee5 lee6

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar