Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Move Your Lee!

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-09-19 12:00  |  Lästid: 2 minuter
lee.spons

Inlägget är sponsrat av Lee.

Nu sjunger indiansommaren sin sista refräng och t-shirt byts mot skjorta och stickad tröja. Lee undrade om jag vill prova deras nya jeans Rider och prova att röra mig i dom lite. På instagram (där jag heter @gustavbrostrom) har jag gjort en video där jag twerkar, bara det är ju kul. In och kolla! Alla Lee-plagg jag har på mig nedan går att köpa på MQ och mq.se.

lee.spons

Min första look är en gulsvart historia med Gucciflört, skjorta och jeans från Lee.

lee2
lee1

* * *

Andra looken är mer preppy med en gammal kavajhistoria från COS, liknande finns i butik nu. Jeansen är perfekt gråblå och kommer bli fina med gröna plagg i höst!

lee4
lee5
lee6
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:02