Hoppa till innehåll

Outfits i New York

När jag besökte New York var våren visserligen där men kall. Vass blåst på raka gator drog igenom tjocktröjor och mockajackor. Såhär såg jag dock ut under min resa till New York, brunt och svart med beige och lite vitt! Första dagen bar jag detta: Jacka – H&M Studio Scarf – J.Lindeberg Skjorta – A … Continued

När jag besökte New York var våren visserligen där men kall. Vass blåst på raka gator drog igenom tjocktröjor och mockajackor. Såhär såg jag dock ut under min resa till New York, brunt och svart med beige och lite vitt!

Första dagen bar jag detta:

Jacka – H&M Studio

Scarf – J.Lindeberg

Skjorta – A Days March

Väska – Louis Vuitton

Jeans – Weekday

Loafers – GH Bass

Solisar – Moscot

ot1

En annan dag bar jag detta under ett besök till astgården för småhundar i Washiongton Square Park. Ca 300 bostonterriers och mopsar där <3. Hängde bland annat med denna snygging, @miltontheboston på Instagram!

Jacka – Samsoe Samsoe

Tröja – COS

Chinos – COS

Sneakers – Adidas Stan Smith

ot5

Dagen efter Håkans konsert var vi på mingel hos Leif Pagrotsky och middag på An Choi på Lower East Side.

Jacka – H&M Studio

Skjorta – Topman

Kostymbyxor – Acne Studios

Loafers – GH Bass

ot4

Dagen efter var jag cirka helvetiskt bakis och att visa ansiktet gick ej för sig. Jag invigde min nya vintagejacka, en yllejacka från den amerikanska flottan. Cafés modechef Daniel Lindström tyckte att bilden nedan såg ut som en bild från Kim Jones för Louis Vuitton, smicker kommer man långt med! Jag betalade 95 dollar för den.

ot3

På hemresan var jag som vanligt klädd i brunsvart för att matcha mina Rimowaväskor. Att leka jetset är det bästa jag vet.

ot2

Såhär såg jag ut på min resa till NYC! Om ni vill se mer outfits, kolla min instagram @gustavbrostrom, snapchat @guggabro samt pinterest @gustavbrostrom!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.