Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Puffiga ögon och rynkor? No more!

Sena nätter, tårar, genetik och för mycket skratt(?!) är bara några av alla de faktorer som orsakar fina linjer och svullna ögon. Rent fysiskt handlar puffiga ögon om vätska i vävnaden kring ögonen och kan motverkas med kyla. Prova att lägga gurkskivor, kalla skedar eller varför inte investera i en gelmask och kanalisera din inre Patrick Bateman? Fina linjer beror också på brist på fukt, att investera i en ögonkräm som hanterar båda ovan nämnda problem är därför att föredra.

Annons

AmericanPsycho200011

* * *

ogon.yvesrocher

Tensor Eye Care, 99 kr, Yves Rocher

Denna lätta ögongel med havtorn och guarana har lugnande effekt samtidigt som den boostar den tunna huden runt ögonen med C-vitamin. Slätar ut rynkor och är en riktig räddare vid bakfylla, särskilt om du förvarar den i kylskåpet!

ogon.bulldog

Original Eye Roll-on, 159 kr, Bulldog

En bra budgetprodukt med många användingsområden. Innehåller avokado (bra!) och ginseng. Även denna blir extra göttig om den får bo i kylskåpet. Motverkar mörka ringar, fina linjer och puffiga bakisögon.

ogon.vichy

Aqualia Thermal awakening eye balm, 179 kr, Vichy

Uppfriskande ögonkräm med källvatten som verkar uppfriskande och motverka mörka ringar och fina linjer. Vichys produkter är perfekta för personer med känslig hy.

ogon.pacifique

Puffy eye gel, 459 kr, Beauté Pacifique

Med bland annat kamomill och citronskal hjälper denna gel till att minimera fina linger och verkar sammandragande. En lyxig och dryg produkt.

* * *

Men killar, hur mycket ni krämar, lyfter och återfuktar kommer skrattrynkorna ändå finnas där. Och nog är det inte fy skam att, likt en ung Clint Eastwood, ha lite karaktär och kråksparkar i ansiktet?

skrattrynka

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar