Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Resa och grooma

Förra veckan hade jag lyxen att få åka till Palma med jobbet! Underbart såklart men det ställer krav på skötseln av hud och hår! Nedan är ett axplock (!!) av vad jag hade i necessären! Att förbereda huden innan man lägger sig i stekpannan är A och O, en ordentlig skrubb, bra återfuktat och framförallt mycket och hög solskyddsfaktor är mina nycklar till en hälsosam och lång solbränna! Ju mer solskydd och desto försiktigare man är desto längre håller din bränna sig fräsch och du flagnar inte bort i en virvelvind av torr och död hud.

Annons

IMG_9304

Akademikliniken – Pure Active Serum

Ett exfolierande serum för kvällen som tar bort döda hudceller och påskyndar cellförnyelsen! Lyxig och behaglig, rekommenderas starkt!

Recipe for Men – Ultra Sensitive Shaving Foam

Världens snällaste raklödder med kanel och enbär i perfekt harmoni! Recipe for Men vet vad dom gör!

Jack Black – Turbo Wash

Med grönt te, enbär och eukalyptus är Turbo Wash en av de bättre tvättarna jag provat. Vid bakfylla/måndagsmorgon/efter gymmet är det grymt skönt med en uppfriskande tvätt!

Akademikliniken – Extra Care Moist

En lätt hudkräm som passar perfekt efter rakning då huden är som mest känslig!

IMG_9307

Gillette – Fusion ProGlide

Vet ej varför men något med denna nästan obscena rakhyvel gör mig fascinerad! Rakningen känns behagligare, enklare och mer skonsam mot huden.

IMG_93831

Sasco – Aloe Vera Gel

Med 99,6% aloe vera är det svårt att stoppa i något dumt. Perfekt efter rakning och om man bränt sig i den heta spanska solen!

Some of my grooming faves I bring when going to a sunnier place then Sweden!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar