Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Secrets of the trade

Uppstoppade djur, snittblommor, slipsar och choklad. I min lätt skeva och kreativa värld går allt att använda till stilleben. (Du som missat mina instagramstilleben måste följa mig BUMS på instagram där jag heter @gustavbrostrom och har hashtaggen #gustavsstilleben). På sistone har jag fått flera mail och kommentarer om HUR jag gör och eftersom jag älskar mina trogna följare kommer här backstagehistorien! Watch and learn, don’t copy!

Annons

IMG_3127

Jag jobbar på mitt köksbord som nu fått hedersplats i sovrummet där ljuset är bäst!

 

IMG_3129

Först måste man ju ha en idé! En av mina favoriter är ”saker-som-ramlat-ur-väskan” eftersom man då kan slänga in allt!

 

IMG_3130

Börjar med dom största sakerna, t.ex en ljusstake och trumpinnar. En klocka från Daniel Wellington finns också nästa alltid med eftersom deras design är clean och dom syns bra på bild! Min skolväska från John Henric är en favorit och fick också vara med!

 

IMG_3132

Nu börjar det ta form! Små dekorativa saker och lite grooming passade bra här då det blev brunt, svart, vitt och beige. Danska mynt och choklad från Simply Chocolate gifte sig strålande med hudvård.

 

IMG_3136

Nästan klart! Två tyska örnfjädrar jag fick av mamma gav en bohemisk touch och gick ihop med fotografier från 40-talet, från en loppmarknad i Paris.

 

IMG_3138

Sista steget, prickarna över i, grädden på moset, små pilliga saker för att få det att leva. Den legendariska moderedaktören Diane Vreeland sa ”The eye has to travel” gällande foto och jag håller med. Här får ditt öga en jorden-runt-resa!

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Klart! I större format blir bilderna lätt grusiga men ser strålande ut på instagram! In, lajka och förundras!

How I make my well appreciated still lives on instagram! Check them out on @gustavbrostrom and #gustavsstilleben.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar