Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Sommartankar

För några månader sedan fick jag ett samtal från Perfect Day Media där de frågade om jag ville sommarpodda. Min kusin Gustav är gift med Hannah Widell som driver Perfect Day och min kusin Clara är podchef och ansvarig för alla poddar. Den vetskapen skänkte mig trygghet, det är inte alltid lätt att prata om sitt livs svåraste tid och sedan se någon annan redigera ens hjärtesorg och innersta tankar. För det var ju självklart, jag visste vad jag ville prata om, vad jag var TVUNGEN att prata om, min mamma och min sorg.

Annons

För mig och mina systrar har det alltid varit självklart att prata om vad som hänt, att säga ordet självmord så många gånger som möjligt för att bryta det fruktansvärda stigma som omger personer som tar sina liv, samt deras familjer. Självmord, det lilla ord som skapar sådan ofattbar mental klåda hos människor. De tittar ner i marken, tittar bort, harklar sig nervöst.

Jag kan inte nog många gånger uppmana folk att prata om det. Sedan jag började dela med mig av min historia har jag fått otaliga mail och samtal, folk har kommit fram och tackat, för att jag vågar prata om det. Det har varit terapeutiskt för mig att dela med mig, prata om mammas vackra och varma själ samtidigt som man inte får glömma hennes mörka sidor. Natt och dag. Ljus och mörker.

Det skulle gör mig ytterst glad om ni ville ta er tid att lyssna på podden, finns på Podcaster och Itunes.

 

11815984_10207035537304753_269585364_n

 

Här är mitt första inlägg om min förlust.

Här är mitt andra, ett år efter.

Här är min storasyster Annas poetiska skildring.

Här kan du få stöd om du mår dåligt eller om någon närstående tagit sitt liv.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar