Hoppa till innehåll

Spray it – fuktfavoriter för ansikte och kropp

Anti-pollution mist, 399 kr, Verso Anti Pollution är en lätt, fin mist som hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande orsakat av miljöföroreningar. Den doftfria och fräscha misten bevarar ph-balansen och hämmar hudens åldrande. Ganska dyr men Versos produkter är kingen, ni som vet, ni vet. Thermal Water, 89 kr, Vichy Vichy källvattenspray är … Continued

Anti-pollution mist, 399 kr, Verso

Anti Pollution är en lätt, fin mist som hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande orsakat av miljöföroreningar. Den doftfria och fräscha misten bevarar ph-balansen och hämmar hudens åldrande. Ganska dyr men Versos produkter är kingen, ni som vet, ni vet.

Thermal Water, 89 kr, Vichy

Vichy källvattenspray är liksom bara vatten på flaska men ack vad härligt det är att ha en sådan här på skrivbordet eller vid poolkanten. Dessutom är det skönt att använda efter rakning eller peeling då det ibland kan känns HÅRT att slänga på kräm direkt på den exponerade huden.

Kryddig fuktgivare, 422 kr, Bottega Organica

Med blandning av salvia och fransk lilja bidrar denna EXTREMT väldoftande mist till cellförnyelse och huden förstärks av naturliga antioxidanter från lavendel, rosmarin och timjan. Passar alla hudtyper.

Facial spray, 109 kr, Mario Badescu

En uppfriskande spray som kan användas närsomhelst och varsomhelst. Doftar örtigt och känns mycket fräsch och lätt. Funkar preja som setting spray för den med mycket smink. Ännu en härlig spray att ha på skrivbordet eller i handbagaget på resan.

Lugnande aloe spray, 253 kr, Forever Living

Skön spray med Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar och lugnar din hud. Passar också fint för hår och hårbotten. Pluspoäng för att flaskan är enorm (se nedan) och man kan spraya hela kroppen. Mycket bra på bränd hy eller efter rakning.

Spray med ringblomma, 310 kr, Tromborg

Huvudsakligen baserad på ringblomma från ekologiskt jordbruk. Innehåller ros och aloe vera som gör misten perfekt att använda efter sol eller som en aftershave. Den lugnar, lindrar och har en läkande effekt. Den luktar lite märkligt men ändå gott.

LÄS MER!

Bästa produkterna för stranden

Aesop lanserar lyxig rumsspray

Snygga sommaraccessoarer som vässar outfiten

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.