Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Stretch, bend, push & burn

Nog för att jag konstant har fettångest men när @friskissthlms började följa mig på instagram blev paniken mer påtaglig. Beach 2014 närmar sig med stormsteg och mitt behov av att uppdatera träningsgarderoben är större än någonsin, bl.a annat är jag på jakt efter den perfekta gymtröjan och gymtightsen. Om någon har tips väntar jag med spänning. Här är några livsviktiga föremål som du bara inte kan leeeva utan!

Annons

workit

Skor – Nike

Strumpor – H&M

T-shirt – Adidas

Shorts – Nike

Vattenflaska – Adidas

Tights – H&M

Rengöringskräm – L’Oreal

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Beach 2014 is getting closer and I really need to update my work our wardrobe!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar