Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Svensk kashmir, skäggstubb och katolska ljus

Gustav Broström  |  Publicerad 2016-12-16 09:21  |  Lästid: 3 minuter

Året närmar sig sitt slut och den grå vardagen är i stort behov av lite inspiration och hjälp med att ta sig igenom dagen. Efter att ha hängt runt i Köpenhamn och jobbat i London vill jag nu bara ta det lugnt i Stockholm. Kolla julgran, äta knäckemacka med skinka, skriva C-uppsats och storstäda. *mvh spännande liv*. Här kommer några tips och önskningar inför helgen!

 

 

* * *

asket1

Lyxkashmir till budgetpris!

Kashmirtröjor, 1 850 kr, Asket

Svenska märket Asket gör vinterns snyggaste kashmirtröjor i 15(!!) olika storlekar. Om du har lång överkropp och korta armar, långa armar och stor kagge, muskulösa och lång, kort och tjock, ja ni fattar. Deras schyssta priser och storleksguide är värt ett Nobelpris – alla dar i veckan!

 

cos1

Burgundy & rutor

Kappsäck, 990 kr, strumpa, 70 kr och rock, 2 500 kr

En djup burgundy med dragning åt det lila hållet är vinterns snyggaste färg. Matcha med sammet och manchester för en riktigt porrig Tom Ford/70’s vibe.

 

stubb

Perfekt stubb

Att ha ett riktigt bra stubb är ett av mina life goals. Tänk att vakna och rulla ur sängen som Kortajarena eller Fassbender. Nyckeln till detta är (förutom bra gener) att verkligen ta hand om skägget. Vårdande skäggbalsam och skäggolja för att hålla ansiktshåret i shack.

 

 

 

mind1

Årets absolut viktigaste julklapp

Ord Inuti, 299 kr, Mind

För 299 kr kan du stödja föreningen Minds arbete i att upplysa och utbilda kring psykisk ohälsa. I denna fantastiska fina bok finns 150 nya ord för känslor, årets julklapp alla kategorier. Som Mind själva säger:

”Boken Ord Inuti är ett bidrag till det svenska språket. Med 150 nya ord för känslor. Se den som ett lexikon eller en ordlista. Kanske till och med en självhjälpsbok. För oss är den början på ett viktigt samtal. Idag tar 1500 människor i Sverige sitt liv varje år. Vårt mål är att den siffran ska bli noll. Att ingen ska sakna någon att prata med. Att ingen ska känna sig sviken av språket.

Årets julklapp ger oss möjlighet att sätta ord på våra känslor.”

 

byredo1

Lyxiga katolska doftljus

Byredo lanserade nyligen tre nya doftljus under samlingnamnet Saints. De tre ljusens inspiration kommer från Ben Gorhams fascination för den katolska kyrkan och är lika snygga på altaret som i sovrummet.

Doftljus, 950 kr, Byredo

* * *

Vill du har mer inspiration? Här är fem blogginlägg att läsa i vintermörkret.

Martin Hanssons fem favoritbutiker i Stockholm

Elsa Billgren ger 10 fantstiska idéer till att julpimpa hemmet

ELLE Decoration tipsar om olika sätt för att inreda för att minska stress

Residence skriver om Stockholms snyggaste café Pom&Flora 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar