Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Tre ansiktskrämer för nybörjare

När newbies frågar vad som är det viktigaste med grooming brukar jag säga fukt. Mer fukt, massa fukt! Man kan aldrig få nog med fukt! En bra dagkräm motverkar rynkor, fina linjer och åldrande hy, bara det borde få er att springa till affären. En bra dagkräm bör innehåll solskyddsfaktor – ingen vill få hudcancer, right? Som den hudvårdsnörd jag är har jag krämer för alla områden på kroppen men för den som vill börja med att fixa fejan kommer här tre bra dag/ansiktskrämer för nybörjare!

Annons

Oil-free moisturizer, 479 kr, Peter Thomas Roth

Den lite tyngre, men ack så återfuktande krämen från PTR är full med antioxidanter, A och E-vitamin. Den är särskilt utvecklad för normal till oljig hy och absorberas snabbt. Lite saftigare i pris men räcker en halv evighet.

nytt.kop.fukt - 1

cashmere.Stories

Cashmere hydrating cream, 190 kr, & Other Stories

Likt krämen från Peter Thomas Roth ovan är denna budgetvariant en riktig fuktmästare. Hyaluronsyra (ej en syra utan en vätskebärande sockermolekyl) hjälper huden med återfuktning och den lätta krämen absorberas rekordsnabbt. Perfekt för stressade storstadsbor. Enda minuset är att den saknar solskyddsfaktor.

 

antiage.clinique

Anti-age moisturizer, 455 kr/100 ml, Clinique

Visste ni att anti-ageing-produkter är utformade för att användas från 25 år? Deppigt men bra att veta. Denna fuktkräm är allergitestad 7 000 gånger(!!) och fullsprängd med antioxidanter, den lugnar och arbetar mot linjer och rynkor. Vad mer behöver du?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar