Hoppa till innehåll

Två perfekta hoodies

Den första vårhelgen har kommit och gått. Soliga uteserveringar och knoppar på träd och buskar ger hopp om sommaren. I en allt för tidig mid-life crisis har jag regredierat till en 17-årings klädstil med hoodie och sneakers. Menmen. Jag är ju 20-någonting så det är väl ok några år till. Min senaste upptäckt är dock … Continued

Den första vårhelgen har kommit och gått. Soliga uteserveringar och knoppar på träd och buskar ger hopp om sommaren. I en allt för tidig mid-life crisis har jag regredierat till en 17-årings klädstil med hoodie och sneakers. Menmen. Jag är ju 20-någonting så det är väl ok några år till. Min senaste upptäckt är dock storheten hos hoodies, varför har ingen någonsin sagt hur skönt det är? Som att omslutas av en kängurupung i jersey. Min två senaste tillskott i garderoben är en klassisk hoodie från Weekday, för slöa dagar och en mer dressad variant med dragkedja från American Vintage, perfekt för den som blir varm samt vill köra lager på lager.

Hoodie, 400 kr, Weekday

Magväska, 499 kr, Sandqvist

Sneakers ”Doja”, 1 800 kr, Eytys

Jacka, 2 999 kr, Tiger of Sweden

Hoodie, 1 050 kr, American Vintage

Sneakers, 899 kr, Adidas

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.