Annons

Gustav Broström
Cafés groomingredaktör skriver om de bästa produkterna och hur du använder dem.

Annons
 

Vårens vassaste sneakers

Fram tills att jag var 20 år ägde jag inga sneakers. Gympaskor var något man hade på gymmet och det fanns knappt några snygga. När Acne Studios och Lanvin började sätta sneakers på catwalken, matcha med sweatshirt och kavaj var trenden ett faktum och nu har märken som Eytys, CQP och Common Projects tagit över världen med sina avskalade klassiska skor.

Annons

Även om slasket kommer pågå ett par månder till(…) börjar det ändå bli dags att se över sin skogarderob och investera i något ljust och enkelt till våren.

Article No, 1 500 kr

– Amerikanska Article No gör årets snyggaste sneakers med (över)tydliga referenser till stora europeiska modehus och amerikanska sneakerskungar.

artno1

Eytys, 1 795 kr

– Senaste modellen ”Doja” från Eytys känns som en välbehövlig kreativ injektion för märket. Skon nedan i beige mocka blir utmärkt till korta vida byxor i vår.

eytys1

CQP, 2 700 kr

– Svenska CQP drar mot lyx i sin prissättning men nog är deras dammigt gröna modell en av vårens bästa?

cqp1

Axel Arigato, 1 500 kr

Axel Arigato har likt Article No gjort big business på att göra varianter på lyxiga sneakers. Till det facila priset 1 500 kr får du två av vårens hetaste sneakerstrender i ett par skor, mocka och plattform.

arigato1

Filippa K, 1 900 kr

Flörtar med Yeezy och Rick Owens är Filippa K:s grund. Den sportinfluerade skon nedan kommer säkert synas på varenda svensk modemedveten kille denna vår.

filippak1

Gucci, 3 500 kr

Hur länge har man inte skrattat åt Guccis monogram? Men icke längre! Deras gula monogramsko blir bäst till blåjeans och färg.

gucci1

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar