Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Världens bästa ansiktsmasker

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-02-15 08:20  |  Lästid: 3 minuter

Ansiktsmask – schamnsiktsmask säger ni, egentid och schysst hy säger jag! En väl vald ansiktsmask kan hjälpa dig med alla typer av problem, från torr hy och förstorade porer till oljig hy och livlös dito. En ansiktsmask behöver inte vara krånglig eller dyr. Från H&M:s och Formula.10.0.6:s budgetlinjer kommer ett helt batteri av visserligen parfymiga med effektiva masker. Den mer känslige bör satsa på något snällt och lite dyrare. Kanske bara en riktigt nice fuktkräm eller något mjukare natuligt från Lush.

 

ansiktsmask3

 * * *

ansiktsmask1

Pumpkin Enzyme Mask, 599 kr, Peter Thomas Roth

Maskernas mamma. Jag har sagt det förr och säger det igen, vill du få ett nytt ansikte uatn att lägga dig under kniven är den juldoftande(?) ansiktsmask Gud gåva till hudvård. Frän som fan praktiskt taget KLÖSER den bort död hud och räddar den mest bakfulla människan från håglöshet. Dyr – ja. Dryg – ja.

Clinique City Block Scrub + Mask, 395 kr, Clinique

För nybörjare är detta en sann gateway drug till tyngre missbruk av hudvård. Den grå masken torknar snabbt och drar ut överflödigt fett samt exfolierar bort död hy när du sköljer av den. Passar fnasig och livlös hy.

 

maska5

Rismask, 150 kr, Skinfood

Mjukare och snällare exfolierande mask får man leta efter. Med finhackat ris och extrakt från typ härliga frukter är denna mask verkligen toppen för den som har irriterad eller torr hud.

Lermask, 380 kr, Aesop

På fett- och rengöringssidan finns det en herrans massa masker, men denna är en av mina favoriter. Se på näsan, den drar ut fett så att det står härliga till. Kaolinlera, lavendel och aloe – i en av lugnande kombination som hjälper fet, flammig och inflammerad hud.

 

ansiktsmask2

 

Multivitamin Facial Mask, 395 kr, Tromborg.

Visserligen ser denna ut som lös päronkräm men gu va göttig den är. Fylld med A, E,F-vitaminer, kollagen och allatoin är denna som en mjuk vårbris mot huden och du känner dig genast piggare. Perfekt för dig med kombinerad och livlöshy hud.

 

Filorga Scrub and Mask, 465 kr, Filorga

En syresättande bubbelmask som fluffar upp sig och ger en utseendemässigt suspekt look. En bubblande dröm som funkar lika bra hos nybörjare som de som är gamla i hudvårdsgamet. Om du vill skrubba och känner att hyn är lite deppig är denna your man och skapar jämn finish och lyster.

 

Mer läsning:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-15 22:54