Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Tips och trender med Gustav Broström

Vässa våren med Noberu

Gustav Broström  |  Publicerad 2017-03-31 07:45  |  Lästid: 2 minuter

Detta inlägg är i samarbete med Noberu.

Hårprodukter hörrni, ett ständigt aber för mig. Med min tunna skandinaviska hårkvalité är det ofta svårt att hitta produkter som gör som jag vill när det kommer till styling. Jag har provat mig igenom dussintals halvmjuka vax som fungerar för både torrt och blött hår. Just Noberus vax fungerade bäst för i torrt hår, jag fick lagom stadga och glans och det höll en hel dag (med lite hjälp av hårspray.)

 

Caring body wash, 249 kr

Att hitta ett schampo som inte sliter för mycket är också på att-göra-listan. Absolut bäst resultat ser man efter 1 vecka+ och då jag bara använt detta några få gånger är det lite tidigt att uttala sig. Doften sandalwood är dock lagom fräsch och lagom träig och går väl ihop med min parfym.

Shampo och balsam 229 kr/st.

Det jag gillar med Noberu är också deras avskalade estetik och low key approach, inga tuffa ”x-cool viking beard masc 4 masc serum”. Som de själva säger ”Vi är dedikerade till mer än att sälja bra produkter – vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård. Vi är dedikerade att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho – om han inte vill.”

Noberu köper du här!

 

Läs mer!

Så motverkar du tunnhårighet

Vårens trendigaste frisyrer!

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar